SERVICII

Colectare / Consultanță / Recondiționare

Servicii

Oferim servicii complete de reciclare.

 1. Colectare deseuri:
 • colectare si valorificare deşeuri de echipamente electrice şi electronice
 • colectare si valorificare deseuri de metale feroase
 • colectare si valorificare deseuri metale neferoase(aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul )
 • colectare si valorificare deseuri de hartie si carton
 • colectare si valorificare deseuri de lemn (laditelemn,paleti lemn)
 • colectare si valorificare deseuri de plastic:
 1. PET(sticle de plastic, tavite,etc);
 2. HDPE ( lazi, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc);
 3. LDPE ( folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc);
 4. PP ( saci rafie, ladite fructe, folii, bare auto, mosoare, flacoane,etc);
 5. PS ( role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.);
 6. PA( diverse role, resturi fabricatie, etc.);
 7. ABS ( bare auto,piese etc);
 8. PVC(profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc)

 

 1. a) COLECTAREA implica maxima atentie si responsabilitate. De aceea acordam clientilor nostri atat suportul documentaristic (caracterizarea si incadrarea deseului conform legislatiei in vigoare, intocmire documentatie specifica, realizarea diverselor raportari cerute de autoritati etc.), cat si tehnic-logistic (amenajare spatii de depozitare, solutii pentru stocare si manipulare, etichetarea deseurilor etc.)
 2. b) TRANSPORTUL se realizeaza cu mijloace auto si personal specializat si autorizat pentru transportul deseurilor. Detinem un parc auto care poate deservi orice solicitare de transport a deseurilor indiferent de natura lor, cu respectarea reglementarilor legale in vigoare privind transportul de deseuri pe teritoriul Romaniei.
 3. c) DEPOZITAREA se face in spatii special amenajate in acest sens. In functie de tipul si compatibilitatea deseurilor, acestea sunt stocate temporar in depozitele noastre pentru a fi ulterior sortate, pregatite si apoi procesate in vederea reciclarii sau valorificarii.
 4. d) PROCESAREA PROCESAREA este o operatiune complexa si foarte importanta in circuitul deseurilor. Aceasta consta intr-o multitudine de operatiuni (sortare, ambalare, tratare, inertizare, neutralizare, manipulare etc.) care se fac in functie de destinatia finala si tipul deseului.
 5. e) VALORIFICAREA este poate cea mai importanta etapa din viata unui deseu. Odata ajuns aici, un deseu poate deveni o sursa de energie sau o materie prima pentru diverse procese industriale si nu numai.
 6. f) ELIMINAREA se aplica deseurilor care nu au putut fi valorificate in nici un fel, in conditii de maxima siguranta, prin incinerare sau prin depozitare finala in depozite de deseuri amenajate si autorizate in acest sens.

II CONSULTANTA DE MEDIU indeplinim obiective conform legii 249/2015 si OUG 196/2005

III RECONDITIONARE PALETI LEMN Societatea noastra este Autorizata De Catre Agentia De Mediu Prahova prin Autorizatia de Mediu 494/28.10.2013 si 36/02.05.2018, sa recicleze si sa valorifice deseuri de ambalaj lemn pana la 500 tone lunar, dispunand astfel de hala de productie de 700 mp (atelier reparare paleti). Totodata putem recicla in nume propriu deseuri de ambalaje de lemn si indeplinirea obiectivelor pentru fondul de mediu.

Reciclare inteligenta

Colectarea deseurilor implica maxima atentie si responsabilitate.

De aceea acordam clientilor nostri atat suportul documentaristic (caracterizarea si incadrarea deseului conform legislatiei in vigoare, intocmire documentatie specifica, realizarea diverselor raportari cerute de autoritati etc.), cat si tehnic-logistic (amenajare spatii de depozitare, solutii pentru stocare si manipulare, etichetarea deseurilor etc.)

Hartie si Carton 76%
PET si ABS 70%
PP si PS 35%
PA, HDPE si LDPE 55%